L’Art de la cuisine Martell - lista uczestników

Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu l’Art de la cuisine Martell, który odbędzie się w dniach 1.03-3.03.2013 w Hotelu Zamek Ryn przedstawia się następująco:

HOTEL RIALTO WARSZAWA

Grzegorz Sebastian

Martyna Sebastian

HOTEL MONOPOL KATOWICE

Szymon Lorenc

Michał Byrczek

HOTEL COPERNICUS TORUŃ

Bartłomiej Witkowski

Bartosze Peter

HOTEL BRISTOL WARSZAWA

Michał Szcześniak

Mariusz Banaśkiewicz

HOTEL BEST WESTERN GORZÓW WIELKOPOLSKI

Dawid Szkudlarek

Bartłomiej Pawlikowski

HOTEL ANDERS STARE JABŁONKI

Łukasz Kawaller

Paulina Sawicka

HOTEL HOLIDAY INN ŁÓDŹ

Jakub Kosobucki

Tomasz Sobczak

HOTEL HASTON WROCŁAW

Dominik Ulko

Mateusz Jarosławski

 

HOTEL INTERCONTINENTAL WARSZAWA

Michał Mrzak

Paweł Wicher

HOTEL SHERATON SOPOT

Marcin Popielarz

Kacper Maziuk

RESTAURACJA SIXTY-NINE ŁÓDŹ

Kamil Bednarek

Bartek Donakowski

RESTAURACJA POD PAPUGAMI WROCŁAW

Sebastian Zarzeczny

Michał Mazur

RESTAURACJA EATALIA BOBROWIEC

Bartosz Turowski

Krystian Frankowski

RESTAURACJA ANDROMEDA KRAKÓW

Piotr Tuźnik

Michał Janas

HOTEL AMBER ROOM WARSZAWA

Przemysław Gryz

Łukasz Ziętek

HOTEL NARVIL SEROCK

Kamil Raczyński

Adam Ludwiński

Przypomnijmy, że w konkursie mogą startować młodzi kucharze do 30 lat. W tym roku uczestnicy stworzą potrawy najbardziej współgrające z nutami koniaku, których bazą będzie kurczak Bjafagel Premium, francuska rasa pochodząca z hodowli ekologicznej Martmar Food and Pleasure w Szwecji.

Organizatorem konkursu jest Grupa Anders przy merytorycznym wsparciu Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Sponsorem tytularnym jest Pernod Ricard Polska.

 

martell 2013-partnerzy1