L ART DE LA CUISINE MARTELL 2019

W dniach 01-03 marca 2019 r. odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L'Art de la cuisine Martell 2019, który tradycyjnie odbędzie się w Hotelu ZAMEK RYN **** Plac Wolności Ryn.

Organizatorem konkursu jest Grupa Anders, przy merytorycznej współpracy Klubu Szefów Kuchni.

Sponsorem tytularny - Pernod Ricard Polska.

Konkurs nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski !

Kulinarnym tematem przewodnim będzie „Kurczak sielski w pejzażu polskiej kuchni regionalnej”, KURCZAK SIELSKI SUPER DRÓB !

Do konkursu przystąpić mogą kucharze z dowolnych zakładów gastronomicznych, zarówno hotelarskich jak i pojedynczych restauracji z całej Polski.

Uczestnicy konkursu muszą pracować zgodnie ze swoimi kwalifikacjami w zakładach gastronomicznych, które dokonały zgłoszenia, aż do momentu rozstrzygnięcia konkursu.

Wszyscy kucharze biorący udział w konkursie mogą posiadać dowolny stopień w hierarchii zawodowej.

Uczestnicy konkursu powinni być pełnoletni, jak również nie mogą przekroczyć 30-tego roku życia w dniu rozpoczęcia konkursu (dowód osobisty).

W konkursie uczestniczą ekipy dwuosobowe. Bardzo mile widziane będą drużyny z udziałem kobiet.

Potwierdzenie zgłoszenia do konkursu powinno być dokonane w formie elektronicznej !

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 15 lutego 2019 roku.

Termin uważa się za zachowany w przypadku wysłania e-maila najpóźniej w tym

dniu. e-mail d.strucinski@hotelanders.pl

Szczegóły zamieszczone są w Regulaminie !

Oficjalnym adresem do kontaktu i korespondencji dotyczącym przebiegu imprezy oraz jako organ odpowiedzialny za jej skuteczność jest:

Dariusz Struciński- Szef Kuchni

Hotel „Anders” **** d.strucinski@hotelanders.pl

Tel. +48 600065277

 

Regulamin:

REGULAMIN MARTELL 2019 (477,96kb)  

Zgłoszenie:

Zgłoszenie Martell 2019 (927,50kb)

A tak było w ubiegłym roku.