MISTRZOSTWA POLSKI W POTRAWACH I KAWIORZE Z JESIOTRA

Już w marcu w Hotelu Atut po raz trzeci zakróluje jesiotr i kawior. W szranki o najlepszą rybną potrawę staną profesjonalne drużyny z całej Polski. Sukces dwóch poprzednich edycji stał się inspiracją do kolejnej odsłony kulinarnych zmagań, które jak co roku uświetnią liczne degustacje oraz uroczysta gala.

Zespoły będą oceniane przez zacne grono jurorów. W tym roku na czele zespołu jurorskiego stanie Adam Dmyterko – Prezes Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników – Rejon Zachodniopomorski, którego wesprą kulinarne autorytety: Robert Sowa oraz Adam Chrząstowski.

11

Gościem Specjalnym wydarzenia będzie Ewa Wachowicz, która zasiądzie jako Przewodnicząca w obradach Jury VIP.

Organizatorzy zapraszają do udziału zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.

Tematem przewodnim konkursu będą jesiotr i kawior oraz podany na porcelanie firmy DAJAR deser na bazie śmietany DEBIC i jednego dowolnego produktu.

Konkurs odbędzie się w sobotę, 11.03.2017 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 01.03.2017 r.

Zwycięzcy konkursu otrzymają m.in. nagrody pieniężne:

I miejsce – 1600 zł, II miejsce– 1200 zł , III miejsce – 800 zł,  statuetkę – rzeźbę jesiotra oraz wiele atrakcyjnych nagród rzeczowych i upominków od sponsorów.

REGULAMIN:

Regulamin konkursu (300,07kb)

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY:

Formularz zgłoszeniowy (127,00kb)