17 października podczas Gali V EDYCJI POLAND 10O BEST RESTAURANTS AWARDS 2015 w Dworze Artusa w Toruniu poznamy najlepszą restaurację i karczmę w Polsce w 2015 roku.
Konkurs i zarazem przewodnik po najlepszych restauracjach w Polsce to prestiżowy, pierwszy i jedyny w skali kraju projekt o takim zasięgu i formule. Restauracje są bowiem w głównej mierze oceniane przez konsumentów dzięki temu ocena jest bardziej obiektywna i wiarygodna niż recenzja jednego lub garstki krytyków kulinarnych. Na ocenę i końcowy wynik składają się: ocena restauracji przeprowadzona przez ankieterów wśród klientów odwiedzających daną restaurację oraz ocena poprzez stronę internetową Akcji - 22 246 ankiet zostało nadesłanych i dostarczonych przez ankieterów z oceną restauracji , głosowanie SMS - 18 879 SMSów wysłali fani dobrej kuchni, głosowanie poprzez Facebook - 10 379 głosów fani oddali na Facebooku na swoje ulubione restauracje oraz ocena inspektorów przeprowadzona podczas badania Mystery Shopping.
Podczas Gali przyznane zostaną również niezwykle cenione nagrody specjalne w kategoriach:
SZEF KUCHNI ROKU 2015
SZEF KUCHNI JUTRA 2015
KUCHARZ ODKRYCIE ROKU 2015
MŁODY TALENT 2015
OSOBOWOŚC KULINARNA ROKU 2015
KRZEWIENIE SZTUKI KULINARNEJ 2015
KREOWANIE POLSKICH PRZEPISÓW W NOWEJ ODSŁONIE 2015
NAJLEPSZE TASTING MENU 2015
PROMOCJA POLSKIEJ KUCHNI NA ŚWIECIE 2015
DEBIUT ROKU 2015
NAJLEPSZY PROGRAM KULINARNY 2015
NAJLEPSZA SZKOŁA KULINARNA 2015
LIVE COOKING TOUR 2015
KSIĄŻKA KUCHARSKA ROKU 2015
KULINARNY BLOG ROKU 2015
IMPREZA KULINARNA ROKU 2015
Szef Kuchni Roku 2015 wystartuje na największej kulinarnej imprezie na świecie – WORLD FOOD CHAPIONSHIPS organizowaną w USA po raz trzeci tym razem na Florydzie w najważniejszej kategorii mistrzostw - WORLD CHEF CHALLENGE w której rywalizować będą szefowie kuchni światowej klasy. A zwycięzca otrzyma tytuł Najlepszego Szefa Kuchni na Świecie. Mistrzostwa odbędą się w dniach 3-10.11.2015 w USA na Florydzie. Pula nagród wynosi 300 000 USD.
SPONSORZY GŁÓWNI:
SPONSORZY:
PARTNERZY MEDIALNI:
ORGANIZATOR BANKIETU: