Primerba Cup 2015 zakończony

10 Jubileuszowy finał konkursu Primerba Cup już za nami! Finaliści mieli za zadanie przygotować danie główne z combra jagnięcego, gruszki, małży św. Jakuba, ogórka oraz Primerby Professional Knorr.
Podczas uroczystej gali wraz z zakończeniem Kulinarnego Pucharu Polski jury wyłoniło zwycięską drużynę: Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski - NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań.
 
Na podium stanęli również: 
  • Szef Drużyny Przemysław Gryz, Łukasz Zientek - Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój; II miejsce
  • Szef Drużyny Paweł Kubera, Łukasz Kubera - Figa, Poznań; III miejsce
 
Konkurs oceniało Jury pod przewodnictwem Grzegorza Kazubskiego - Makro HoReCa Centrum Manager, Certyfikowanego Jurora WACS (The World Association of Chefs' Societies), w składzie:
 
  • Stefan Birek – Hotel Lord - Warszawa
  • Andrea Camastra – Restauracja Senses - Warszawa
  • Patryk Dziamski – Dziamski Culinary Studio - Poznań
  • Dariusz Kuźniak – finalista Top Chef , laureat wielu konkursów kulinarnych
  • Paweł Oszczyk – Hote Le Regina - Warszawa 
  • Tomasz Purol – Hotel Blow Up 5050 - Poznań