Rusza XII edycja konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej.
Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.
Zwycięzca wyjedzie na staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.
Wszystkich uczniów szkół gastronomicznych zachęcamy do przesyłania swych zgłoszeń na adres mailowyelzbieta.gizinska@unilever.com. Na zgłoszenia czekamy do 28 grudnia 2015 r.
Numer kontaktowy: 61 876 45 16
NAGRODY:
I miejsce - staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz nominacja do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup
II miejsce - Kitchen Aid
II miejsce - Kitchen Aid
III miejsce - Profesjonalne noże DICK
Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca - zestaw sous-vide oraz pakowarka Hendi.
REGULAMIN KONKURSU
Regulamin konkursu (421,00kb)