Rusza XII edycja Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej!

MKSK_2016_0250x0000_0 Rusza XII edycja konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej.

Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.
 
Zwycięzca wyjedzie na staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.
 
Wszystkich uczniów szkół gastronomicznych zachęcamy do przesyłania swych zgłoszeń na adres mailowyelzbieta.gizinska@unilever.com. Na zgłoszenia czekamy do 28 grudnia 2015 r. 
Numer kontaktowy: 61 876 45 16
 
NAGRODY:
 
I miejsce - staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz nominacja do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup

II miejsce - Kitchen Aid
 
III miejsce - Profesjonalne noże DICK
 
Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca - zestaw sous-vide oraz pakowarka Hendi.
 
REGULAMIN KONKURSU