W dniach 28.03-30.03. 2014 w Hotel Senator**** w Dźwirzynie będzie gościł uczestników VI Festiwalu Ryb Bałtyckich, konkursu nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski 2014.
Tematem przewodnim konkursu będą przygotowanie przystawki ciepłej z comba królika oraz danie główne z troci wędrownej lub dorsza bałtyckiego.
Uczestnicy konkursu będą mieli do przygotowania 6 porcji przystawki cieplej i 6 porcji dania głównego w czasie 90 minut na porcelanie firmy Dajar.
Konkurs odbędzie się w sobotę, 29 marca 2014 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 21 marca 2014.
Uczestnicy o zakwalifikowaniu zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub mailową. Organizatorzy zapraszają serdecznie widzów i gości – wstęp bezpłatny.
Regulamin i sprawy organizacyjne:
Adam Dmyterko – tel.606 266 489
Jarosław Bagniuk- tel. 781 513 377
REGULAMIN
Regulamin Konkursu2014 (405,00kb)