VI Festiwal Ryb Bałtyckich

W dniach 28.03-30.03. 2014  w Hotel Senator**** w Dźwirzynie będzie gościł uczestników VI Festiwalu Ryb Bałtyckich, konkursu nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski 2014.

Tematem przewodnim konkursu będą przygotowanie przystawki ciepłej z comba królika oraz danie główne z troci wędrownej lub dorsza bałtyckiego.

Uczestnicy konkursu będą mieli do przygotowania 6 porcji przystawki cieplej i  6 porcji dania głównego w czasie 90 minut na porcelanie firmy Dajar.

Konkurs odbędzie się w sobotę, 29 marca 2014 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 21 marca 2014.

Uczestnicy o zakwalifikowaniu zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub mailową. Organizatorzy zapraszają serdecznie widzów i gości – wstęp bezpłatny.

Regulamin i sprawy organizacyjne:

Adam Dmyterko –  tel.606 266 489

Jarosław Bagniuk- tel. 781 513 377

REGULAMIN

Regulamin Konkursu2014 (405,00kb)