Teraz każdy ma szansę zgłębić pilnie strzeżone sekrety japońskich mistrzów kuchni. Podczas profesjonalnych warsztatów przyrządzania sushi w Restauracji Hashi Sushi dowiesz się, czym jest sushi, czym różni nigiri od maków albo gunkanów, jakie ryby i owoce stosować do przygotowania różnych odmian tej fascynującej potrawy oraz jak powinna wyglądać ceremonia jej przyrządzania i spożywania. Dla najbardziej wytrwałych i chętnych poznania kolejnych technik sushi przygotowaliśmy drugi etap warsztatów podczas, których dowiedzieć będzie można się między innymi jak przygotować odpowiednio ryż do sushi, nauczyć się wycinać łososia na nigiri czy sashimi, a także w czym tkwi sekret prostej krewetki.
Po kilku godzinach spędzonych pod okiem Naszych specjalistów każdy uzyska wiedzę i umiejętności, dzięki którym będzie mógł zaimponować znajomym własnoręcznie przyrządzonym egzotycznym daniem, a przy okazji błysnąć znajomością historii i tradycji.
Najwyższy czas nadrobić zaległości i zaserwować sobie bądź ukochanej osobie niepowtarzalną kulinarną przygodę. Warsztaty sushi to także doskonały pomysł na ciekawe spotkanie firmowe.
Dajemy gwarancję na profesjonalnie przeprowadzone szkolenie, ale przede wszystkim na świetną zabawę! Dlaczego pożyteczne nie może być przyjemne?
Więcej informacji:
Restauracja Hashi Sushi
Gdynia, ul. Przebendowskich 38
Tel. +48 660 324 325 / (58) 710 07 01