Znamy już finalistów 10 jubileuszowej edycji Primerby Cup 2015!

W Finale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:
 
  • Szef Drużyny Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski - NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań
  • Szef Drużyny Dominik Karpik, Marcin Milda Hotel Hilton Restauracja Mercato Gdańsk
  • Szef Drużyny Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz - Hotel Omega, Olsztyn
  • Szef Drużyny Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski - Ilonn Hotel, Poznań
  • Szef Drużyny Kamil Mamerski Paweł Odrzygóźdź - Hotel Westin Warszawa
  • Szef Drużyny Paweł Kubera, Łukasz Kubera - Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca
  • Szef Drużyny Przemysław Gryz, Łukasz Zientek - Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój
  • Szef Drużyny Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk - Hotel Ambasadorski, Rzeszów
oraz Klaudia Jankowska, laureatka Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2015.
 
Konkurs oceniało Jury pod przewodnictwem Grzegorza Kazubskiego - Makro HoReCa Centrum Manager, w składzie:
 
  • Grzegorz Labuda - Executive Chef Restauracja Szafarnia 10, Gdańsk
  • Dominik Brodziak - Executife Chef, Poznań
  • Rafał Godziemski - Executive Chef Memo Restaurant & Wine, Bydgoszcz
  • Łukasz Konik - Executive Chef Uzdrowisko Konstancin Zdrój
  • Tomasz Purol - Executive Chef Blow Up Hotel 5050, Poznań
  • Andrzej Jakomulski - Executive Chef Hotel Leda Spa, Kołobrzeg
 
Finał konkursu odbędzie się 21 września 2015r. podczas targów POLAGRA GASTRO w Poznaniu.
 
Uczestnicy mieli za zadanie przygotować:
 
  • Przystawkę ciepłą przygotowaną z Małży św.Jakuba, ogórka i Primerby Professional Knorr.
  • Danie główne z combra jagnięcego, gruszki i Primerby Professional Knorr.