Bez Gwiazdek

Regionalnie inspiracje, sezonowy produkt i proste prezentacje

Co miesiąc skupiamy się na innym obszarze Polski i przedstawiamy jego kuchnię poprzez sześć dań menu degustacyjnego. Chcemy udowodnić, że polska kuchnia to więcej niż tylko bigos, pierogi i schabowy, to także wielkopolskie ślepe ryby, zachodniopomorskie hołubcie bielkowskie, śląski karminadel czy opolska oberiba. Menu zmieniamy dokładnie raz na miesiąc. Pojawiają się w nim też sezonowe dania oparte o regionalne produkty jak na przykład kwaśnica z podhalańskim oscypkiem czy ziemniaki z podlaskim kumpiakiem. Nie zapominamy o wegetarianach, każde menu ma równoległą wersję wegetariańską.


Dane teleadresowe

Adres:
Wiślana 8, 00-317 Warszawa
GPS:
52.241727900000, 21.021917200000
Telefon:
+48 22 628 04 45
kontakt@bezgwiazdek.eu
Internet:
bezgwiazdek.eu

Dodatkowe wymagania

Ilość miejsc: 42
Ilość miejsc w ogródku: 0