Exclusive Restaurant Pod Gigantami

„Pod Gigantami” - tam gdzie splata się historia, tradycja i sztuka kulinarna
 
Elegancja, dyskrecja i spokój, wędrówka w czasie i w klimatach. Wyrafinowana lekka kuchnia polska, nowoczesna zaskakująca fancuska i subtelne, wysmakowane Fusion,
pomiędzy nimi Rekomendacja MICHELIN Guides z czterema widelcami nobilituje i zobowiązuje…
Restauracja Pod Gigantami, bo o niej mowa powstała w 2005 roku.
W pięknie utrzymanych, autentycznych wnętrzach, gdzie do dziś zachowały się osiemnastowieczne parkiety i supraporty, można nacieszyć nie tylko oko, ale i kubki smakowe. „Pod Gigantami” przygotowywuje się dania wykwintne kładąc nacisk na smak, jakość i ładną prezentację.
Gościliśmy wielu koronowanych głów, przywódców Państw i rządów. Do najznakomitszych gości należą; Książe Hiszpanii Felipe i Letizia Ortiz, Książe Jordanii, Ambasadorowie Korpusu Dyplomatycznego, Prezydenci i Premierowie Państw czego dowodem są liczne wpisy do restauracyjnej Księgi Honorowej.
 
Zapraszamy Państwa serdecznie do nawiązania współpracy,
w ramach usług restauracyjnych takich jak:
· Spotkania Biznesowe oraz lunche
· Konferencje ( dysponujemy projektorem oraz mikrofonami )
· Przyjęcia Okolicznościowe
· Cateringi
· Do Państwa dyspozycji mamy cztery sale w tym dwa prywatne saloniki.

Za sukcesem restauracji stoi nie tylko jej atmosfera, ale również osoba odpowiedzialna za całokształt
- właścicielka restauracji - Aneta Jachacy Abramczyk

Dane teleadresowe

Adres:
Al. Ujazdowskie 24, Warszawa
GPS:
52.226953954203, 21.023560733877
Telefon:
+48 22 629 23 12
restauracja@podgigantami.pl
Internet:
podgigantami.pl