top of page

BEZ GWIAZDEK

3 widelce.png

Regionalnie inspiracje, sezonowy produkt i proste prezentacje

Co miesiąc skupiamy się na innym obszarze Polski i przedstawiamy jego kuchnię poprzez sześć dań menu degustacyjnego. Chcemy udowodnić, że polska kuchnia to więcej niż tylko bigos, pierogi i schabowy, to także wielkopolskie ślepe ryby, zachodniopomorskie hołubcie bielkowskie, śląski karminadel czy opolska oberiba. Menu zmieniamy dokładnie raz na miesiąc. Pojawiają się w nim też sezonowe dania oparte o regionalne produkty jak na przykład kwaśnica z podhalańskim oscypkiem czy ziemniaki z podlaskim kumpiakiem. Nie zapominamy o wegetarianach, każde menu ma równoległą wersję wegetariańską.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Robert Trzópek
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dania wegetariańskie

Dane teleadresowe:
l1.png

Wiślana 8, 00-317 Warszawa

l2.png

+48 22 628 04 45

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png
bottom of page