BEZ GWIAZDEK
Regionalnie inspiracje, sezonowy produkt i proste prezentacje
Co miesiąc skupiamy się na innym obszarze Polski i przedstawiamy jego kuchnię poprzez sześć dań menu degustacyjnego. Chcemy udowodnić, że polska kuchnia to więcej niż tylko bigos, pierogi i schabowy, to także wielkopolskie ślepe ryby, zachodniopomorskie hołubcie bielkowskie, śląski karminadel czy opolska oberiba. Menu zmieniamy dokładnie raz na miesiąc. Pojawiają się w nim też sezonowe dania oparte o regionalne produkty jak na przykład kwaśnica z podhalańskim oscypkiem czy ziemniaki z podlaskim kumpiakiem. Nie zapominamy o wegetarianach, każde menu ma równoległą wersję wegetariańską.
Robert Trzópek
Udogodnienia i serwis:
Menu dla dzieci
Klimatyzacja
Parking
Miejsca na zewnątrz
Dania bezglutenowe
Dania wegetariańskie
Dane teleadresowe:
Wiślana 8, 00-317 Warszawa
+48 22 628 04 45