top of page

RESTAURACJA FRATELLI

3 widelce.png

Nasza restauracja charakteryzuje się wieloletnią tradycją w działalności na lokalnym rynku gastronomicznym. W związku z tym staramy się dopasowywać do potrzeb naszych klientów, łącząc tradycyjne dania z tymi bardziej wykwintnymi.

W naszym menu znajdą się zarówno klasyczne przekąski jak pizza, pastrami czy burgery, przygotowywane według najlepszych receptur, jak również bardziej wyszukane potrawy z kuchni wielu stron świata, w tym także sushi dostępne w czwartki oraz piątki, które tworzymy przy udziale oraz w oparciu o doświadczenia ekspertów w swoim fachu, takich jak zwycięzca Top Chefa Tomasz Purol czy mistrz sushi Jakub "Komar" Antoniszak.

Każdego dnia od poniedziałku do piątku nasz szef kuchni Andrzej Harla przygotowuje wyjątkowy dwudaniowy Zestaw Dnia, który jest zawsze pokazem jego wyjątkowego kunsztu oraz wieloletniego doświadczenia. Sam lokal w nowej odsłonie, której prezentacja nastąpiła w grudniu zeszłego roku, raczy naszych gości niepowtarzalną atmosferą oraz postindustrialnym klimatem. Mamy nadzieję, że wizyta w naszym lokalu okaże się wyjątkowym doświadczeniem, do którego każdy będzie chciał powracać.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Andrzej Harla
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dania wegetariańskie

Dane teleadresowe:
l1.png

Staffa 4A, 39-300 Mielec

l2.png

+48 505 692 581

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png
bottom of page