RESTAURACJA FRATELLI
Nasza restauracja charakteryzuje się wieloletnią tradycją w działalności na lokalnym rynku gastronomicznym. W związku z tym staramy się dopasowywać do potrzeb naszych klientów, łącząc tradycyjne dania z tymi bardziej wykwintnymi.
W naszym menu znajdą się zarówno klasyczne przekąski jak pizza, pastrami czy burgery, przygotowywane według najlepszych receptur, jak również bardziej wyszukane potrawy z kuchni wielu stron świata, w tym także sushi dostępne w czwartki oraz piątki, które tworzymy przy udziale oraz w oparciu o doświadczenia ekspertów w swoim fachu, takich jak zwycięzca Top Chefa Tomasz Purol czy mistrz sushi Jakub "Komar" Antoniszak.
Każdego dnia od poniedziałku do piątku nasz szef kuchni Andrzej Harla przygotowuje wyjątkowy dwudaniowy Zestaw Dnia, który jest zawsze pokazem jego wyjątkowego kunsztu oraz wieloletniego doświadczenia. Sam lokal w nowej odsłonie, której prezentacja nastąpiła w grudniu zeszłego roku, raczy naszych gości niepowtarzalną atmosferą oraz postindustrialnym klimatem. Mamy nadzieję, że wizyta w naszym lokalu okaże się wyjątkowym doświadczeniem, do którego każdy będzie chciał powracać.
Andrzej Harla
Udogodnienia i serwis:
Menu dla dzieci
Klimatyzacja
Parking
Miejsca na zewnątrz
Dania bezglutenowe
Dania wegetariańskie
Dane teleadresowe:
Staffa 4A, 39-300 Mielec
+48 505 692 581