1 sierpnia, o godzinie 19:00 w restauracji Craft, gdzie gospodarzem jest Szef Kuchni Igor Arent-Rabiej odbędzie się wyjątkowa kolacja degustacyjna pod szyldem „Tutejsze. Kolacja u Przyjaciół”.
Projekt „Tutejsze” ma formę cyklicznych kolacji degustacyjnych, podczas których spotykają się najlepsi szefowie kuchni. Główną ideą wieczorów jest poznawanie lokalnych produktów i rzemieślników, promocja regionu oraz budowanie więzi między partnerskimi restauracjami.
Podczas wydarzenia w Craft spotkają się najlepsi wrocławscy szefowie kuchni, którzy zaserwują 7-daniową kolację. Zapraszamy!
Partnerzy wydarzenia: Restauracja Tarasowa, Campo Modern Grill, Concordia Taste Wrocław, OVO Bar&Restaurant, Chleboteka, Pracownia Cukiernicza Oui Oui, Ars Vini
MENU
AMOUSE-BOUCHE
RESTAURACJA TARASOWA
ŚLEDŹ
wędzony w sianie/ pomidor bawole serce/ chilli/ szczypiorek
CAMPO MODERN GRILL
CHŁODNIK
wątróbka/ zioła/ rzepak z orzechem laskowym/ kiszony miód
OVO RESTAURANT
TATAR WOŁOWY
ser/ solona słonina/ rabarbar/ truskawki
CHLEBOTEKA
KROKIET
kacze wątróbki/ dżem z pomarańczy/ orzech laskowy/ pieprz syczuański
CONCORDIA TASTE WROCŁAW
MUS
z orzechów laskowych/ konfitura z moreli/ czekolada
PRACOWNIA CUKIERNICZA OUI OUI
PETIT FOUR
RESTAURACJA CRAFT
Koszt kolacji degustacyjnej: 290 PLN/os.
Koszt kolacji degustacyjnej wraz z wine pairingiem: 450 PLN/os.
Rezerwacje:
71 72 73 102
Comments